Gość zete725 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 o to moje parametry i czytając wyszło ze tłumienie ma być małe więc sie zgadza , natomiast Margines SNR jak największy bo na takim małym nie "ruszy" net , a ja mam neo 20 i nic nie zrywa narazie chodzi płynnie osiągając zakładaną prędkość czasem spadnie do 17-18 i to mnie ciekawi umie ktoś mi to wytłumaczyć POZDRAWIAM router zte ZXV10 W300 Stan linii : Showtime Modulacja : ADSL2 PLUS Annex : ANNEX_A Download Upload Margines SNR : 6.2 6.6 db Tłumienie linii : 7.0 7.3 db Prędkość : 24540 1183 kbps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 a ja mam neo 20 i nic nie zrywa narazie chodzi płynnie osiągając zakładaną prędkość czasem spadnie do 17-18 i to mnie ciekawi umie ktoś mi to wytłumaczyć I po to trzeba było założyć nowy wątek? Wszystko w normie. Margines masz na granicy stabilnego działania, pewnie jak jest większy ruch na sieci, to spada Ci synchronizacja, normalne zjawisko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zete725 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 to wymiana routera by coś poprawiła , czy nie ruszać nic i zostawić jak jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Nie ma najmniejszej takie potrzeby, jeżeli już bardzo chcesz wycisnąć te 20 megabitów na stałe, to ratuje Cię tylko router DG834G v4, DGN2000, DG834GT z oprogramowaniem DGTeam. Ale różnicy za dużej i tak nie zauważysz w działaniu 18 czy 20, przy bardzo dużych plikach kwestia kilku-kilkunastu minut. Masz bardzo dobre synchro szkoda oleju na zabawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...