Blue Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 witam mam następujący problem. siostra zmieniła sobie kod blokady w telefonie, nie pamięta go, telefon gdy go włączam chce kodu, standardowy 12345 nie działa, pozostaje zawieść go do serwisu czy jest jakiś domowy sposób aby zresetować kod albo dowiedzieć się jaki jest? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 mozesz teoretycznie wykonac tzw HARD RESET wcisnac klawisz dolnej regulacji głośności (sciszanie) + kamery + menu i trzymajac te klawisze nacisnij guzik POWER zanim nacisniesz power musisz je caly czas trzymac tak samo po nacisnieciu guzika power trzymaj kombinacje tych klawiszy jeszcze z 2 - 3 sekundy i pusc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 I co ? zadzialalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 robiłem to , nie zadziałało. byłem w nokii care i tam po 2-3h opanowali to i już wszystko działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...