Gość Azenis Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Witam, Bardzo proszę podpowiedzieć jaki zasilacz wybrać do mojego sprzętu? Głównym wyznacznikiem dla mnie jest jak najniższa cena, ale zasilacz musi być markowy i stabilny. Jednym słowem najtańszy z tych dobrych nadający się do mojego konfigu :) Nie mam zamiaru niczego podkręcać ani rozbudowywać w przyszłości, także zapasu mocy też nie potrzebuję. Tylko nowy, nie chcę ryzykować z używkami oraz zależy mi na gwarancji. Mam płytę główną MSI 770-C45, Phenoma II X4 960T, kartę graf HD 5450. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Edytowane 16 Stycznia 2012 przez Azenis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tani , dobry tylko dosc mało kabli ma , nawet i zapas mocy zostanie ;) Tacens Radix IV 450W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Azenis Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Cześć, Przeczytałem trochę jego recenzji i w sumie dość sporo osób go nie poleca, głównie ze względu na krótkie kable. Mam obudowę, w której zasilacz jest na dole, natomiast moja płyta główna ma złącze do zasilania na samej górze - nie napisałem o tym wcześniej, ale potrzebuje długich przewodów. Wyszperałem w sieci model AEROCOOL VP-450, tani, stabilny, dobre opinie no i ma długie przewody - chyba się na niego zdecyduję. Edytowane 17 Stycznia 2012 przez Azenis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ten aero vp nie jest zly mozesz poszukac takze jego lepszego brata aero e80-xxx to ta sama platforma co ten tacens. Co do tacensa to nie sa az tak krotki by mialo zabraknac ale tez ciezko z wygodnyl ulozeniem ich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Azenis Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 e80 to już wyższa półka cenowa, z tych tanich znalazłem jeszcze w podobnej cenie na allegro CHIEFTEC iARENA GPA-500S 500W AKTYWNE PFCik Który będzie lepszy, ten CHIEFTEC czy AEROCOOL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ja bym wybral Aerocool ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Azenis Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dzięki za porady, zamawiam :) Ja bym wybral Aerocool ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...