fuxmen Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 lepiej brać 'Storm1' S1 (LEv2) z mcs.pc.pl czy GK-5/G/M z bliki.republika.pl chodzi mi o wykonanie i wydajność ???? to mój 600 post!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Jestem za GK-5/G/M zawsze to blok frezowany, z wlotem nad jadrem. Sam go nabylem, ale jeszcze nie testowalem (czyt. nie zlozylem WC). Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 I co Thunar jak tam FCE? Ja już po! Według mnie z leksza ciężkie w porównaniu z tymi z lat poprzednich :? Miejmy nadzieje, że zdam, bo jak nie to mnie chyba z domu wywalą ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Spoko jak u mnie. Mam wakacje od 15oo, fakt bardzo trudny nie byl :) Mnie tez wywala z domu nie przejmuj sie :) Tak na moje oko to powiniem miec B za caloksztal . Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 a storm jest wiercony??? też jestem za tym z bloki.republika.pl mozę by sie wypowidzeial ktos kto ma te bloki?? bo za niedlugo kupuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Tak, jest wiercony jak wszystkie u Mate oprocz Orbitala i Nukleona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 a to dobrze że mnie poinformowałeś bo bym nie wiedział i bym kupił więc bierę chyba tego z bloki.republika.pl bo na orbitala i nukleona szkoda kasy jak mam mieć 2-3 st mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Jestem za GK-5/G/M zawsze to blok frezowany, z wlotem nad jadrem. Sam go nabylem, ale jeszcze nie testowalem (czyt. nie zlozylem WC). Pozdro Sa rozne bloki frezowane i rozne wiercone. Na oko trudno jest cos powiedziec dopoki nie bedzie testow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 właśnie testów nie ma ale co byście mi teraz sugerowali znając opinie innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 fuxmen ---> blade szzanse zebys otrzymal taka odpawiedz jakiej wymagasz... ja tez probowalem ;) ale od mate-a albo brabym nukleona albo orbitala inne to z republiki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Najciekawsze porownanie byloby Orbital vs. GK-5/G/M. Gdyby sie okazalo ze ten drugi jest lepszy Mate mialby nie lada problem. Tymczasem pozostaje nam czekac na testy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 tHuNaR -->a czemu nie z nukleonem? ten jest bezkonkurencyjny ?:) czy tez moze wyszloby ze nie jest wart tych sporych, 2-3 razy wiekszych pieniazkow ?:) BTW ktos kiedys napisal ze nukleon jest "bardzo przyszlosciowy" w jakim sensie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...