__HaR__ Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Komp Jak tylko wlacze cos wymagajacego po paru minutach od razu sie wiesza. mam 1.2 durona nie krecony z kupywanym przezemnie chlodzeniem (na jego opakowaniu pisze tylko symbol 5f263b1m3 for amd, wydaje mi sie ze to firmy spire choc na pudelku jest adres fanner.com) ale procesor w stanie spoczyknku osiaga tylko temperatury ok 35 stopni a jak pracuje to nie mam pojecia bo nie mam mozliwosci sprawdzenia ale ok 45-50. karte grafiki mam gf 440mx z bardzo dobrym chlodzeniem- dokupywane- nawet sie radiatorki dobrze nie nagrzewaja!. dysk jest dosc nagrzany ale juz zamowilem sobie kieszen z wiatrakami wiec sie zobaczy- jest to fireball 15gb. ram prawie wogole nie jest nagrzany. w obudowie mam jednego wiatraka z przodu- sam domontowalem i wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e powietrze i jednego z zasilaczem, w obudowie temperatury jak zamknieta dochadza nawet do 34 stopni, wymienic obudowe na cos porzadnego bo w tej juz miejsca nie ma czy moze to dyska czy procesor? help:-))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 No najpierw to tempy sprawdz w biosie(obciaz proca i reset i od razu bios) Bo moze ci klamie(zreszta gdzie ty te temp. odczytujesz ??) A tak poza tym to moze wina tego ze masz smietnik na kompie, w koncu nie ma to jak format C: :P. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Na pewno raczej nie temp. chyba ze termistor jest jakis lewy. BTW to ze pamiatki sie nie nagrzewaja to wina montazu, albo masz dobry wiatrak na GPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...