nekpa Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 GOraca prosba !czy moglby mi ktos powiedziec dlaczego na miom epoxie rda+ nie dziala mbm?moze jaki blad w konfig.!!!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 GOraca prosba !czy moglby mi ktos powiedziec dlaczego na miom epoxie rda+ nie dziala mbm?moze jaki blad w konfig.!!!?Nikt tego raczej Ci niepowie dlaczego. Mogę Ci powiedzieć, że na moim działa i że najprawdopodobniej schrzaniłeś konfigurację. Poza tym co to znaczy, że nie działa - w ogóle nie startuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 GOraca prosba !czy moglby mi ktos powiedziec dlaczego na miom epoxie rda+ nie dziala mbm?moze jaki blad w konfig.!!!?a ustawiłeś czujniki w opcjach (u mnie trzeba bylo samemu wybrać) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nekpa Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 noustwialem. a uruchamia sie tylko ze dziala tylko jeden sensor temp.jeszcze cos pogrzebie.a le dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...