Polcio Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 witam was wszystkich drodzy uzytkownicy problem jest taki zee.. posiadam zintegrowana karte realtek HD (ac 880) odkad zformatowałem kompa tydzien temu mikrofon przestał dzialac, skapłem sie dopiero gdy chcialem przez VT pogadac lecz nie wiem co moze byc grane w panelu realtek cały czas pokazuje ze do przedniego panelu sa wpiete i sluchawki i mikrofon ale najlepsze jest to ze wgle przedniego panelu nie mam ; O tylni panel dziala dobrze kazde urzadzenie co wepne wykrywa elegancko glos dziala ale mikrofon nie chce grzebałem w biosie jest tylko wybranie kodeku (ac97,azilia) nie ma nic o front panelu rozne sterowniki wgrywalem tez nic PS: nie mam opcji i w realtku zeby wylaczyc wykrywanie przedniego panelu (sadze ze zaznaczenie tej opcji rozwiazalo by cala sprawe ale jej nie ma...) dzieki i czekam na pomoc ; ) Polcio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Z mikrofonem na 100% nic się nie stało, przewód nie został uszkodzony? Nie masz pstryczka elektryczka przy mic na off? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polcio Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 nie nie mam zadnego pstryczka mikrofon na 2 komputerze dziala ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Może łatwiej byłoby gdybyś podał OS, mobo, sterowniki itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polcio Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 win xp sp3 similon mobo msi 7133 sterowniki realtek hd audio (alc880) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zanim cokolwiek napiszesz.. - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne 3. Jeśli masz zainstalowaną przerobioną wersję systemu (np. Windows MX7 itp), nie licz na naszą pomoc. Zainstaluj normalny system i najnowszy Service Pack do niego, dopiero wtedy możemy Ci pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polcio Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 jest to win xp z sp3 i latkami z 2008r wiec co w nim innego nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zainstaluj normalnego windowsa. Pokombinuj z Onboard Audio Mode w biosie. Sprawdź sterowniki ze strony MSI. Sprawdź najnowsze sterowniki ze strony Realteka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polcio Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 wczoraj mialem dziwna sytuacje bo zmienlem w onbordzie na sterownik azilia cos ustawilem i mikro dzialalo lecz sam siebie na glosnikach slyszalem i echo bylo straszne lecz dzisiaj juz nie dzialalo chociarz nic nie ruszalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polcio Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 no to tak wgrałem dzisiaj czystego windowsa xp sp3 kopie 1:1 czysta jak łza i problem jest ten sam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...