silencer7 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Mam do Was następujące pytanie. Mam laptopa Asus K52F, który w obecnej chwili ma 2 GB RAM-u w jednej kości. Chciałbym go nieco rozbudować i dołożyć mu jeszcze 2 GB. Nie wiem jednak jaką pamięć kupić, jakiego producenta - czy druga kość pamięci powinna być taka sama jak ta pierwsza itd. W załącznikach zdjęcie mojej kości pamięci, którą mam obecnie. W związku z tym mam pytania: 1. Jakiego producenta kość kupić? Kingston? Czy musi być jakaś konkretna seria - co powinna mieć w oznaczeniu nowa żeby pasowała do tej? 2. Czy wiecie może ile do tego laptopa można zapakować maksymalnie RAMu? Nie mogę znaleźć nigdzie takiej informacji. Z góry dzięki za info. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Do niego max 8gb. Kup pierwsze lepsze kingstony 1333 cl9 i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silencer7 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Do niego max 8gb. Kup pierwsze lepsze kingstony 1333 cl9 i tyle. Wielkie dzięki za odpowiedź, czyli nie ma tu nic takiego jak jakieś "duale" czy inne bajery (w ogóle się nie znam na laptokach) ? A jakbym do tej mojej 2 GB kości dołożył 4 GB kość o tych parametrach, które wymieniłeś to też będzie ok w takim razie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Jasne, nie będzie problemu, możesz śmiało pakować 4gb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silencer7 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Wielkie dzięki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glaps Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 zla ta pomoc bo tam sa kosci na szynie 1066 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...