colvitz Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 (edytowane) Cześć, jestem posiadaczem karty graficznej Radeon HD6950, oraz karty zintegrowanej. Wiem, że nie mogę podłączyć drugiego monitora do zintegrowanej, gdyż jest ona wyłączona i z tego co wiem nie da się włączyć ich dwóch na raz, oczywiście każda na inny monitor, jeśli tak to proszę o podpowiedź. Więc w karcie niezintegrowanej mam dwa wyjścia DVI, z czego jedno już jest używane pod jeden monitor. Drugi monitor zaś mam na kablu VGA i nie mogę go podłączyć do karty, jest jakiś sposób na obejście tego? Potrzebuję szybko podłączyć ten monitor, niestety nie mam przejściówki. Nie wiem czy można to jakoś wykorzystać, ale w tym podłączonym monitorze mam wejścia DVI i VGA. Edytowane 3 Lutego 2012 przez colvitz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Czemu nie podłączysz obu do Radeona HD 6950? DVI to port, który pozwala na przejścia do analoga, więc nie powinno być problemu. Wypisz jakie mają wyjścia monitory, jakie ma karta i jakie masz kable Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colvitz Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Przecież gdybym mógł, to bym podłączył. Monitor numer 1 ma wejścia DVI i VGA, drugi jedynie VGA. W karcie mam 2 porty DVI. Kable to VGA-VGA i DVI-DVI. Nie posiadam przejściówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) Wydaje mi się że, nie da rady tylko przejściówka. Edytowane 4 Lutego 2012 przez skus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...