Bartek_CBR Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam chciałbym wykonać maskownice do swojej zacnej obudowy lecz nie posiadam takowych narzędzi znalazłem firmę która by się podjęła tego zadania tutaj mini szkic w paincie ^^ : Koszt takiej maskownicy jaki mi przedstawiono to 87zł z malowanie proszkowym + wysyłka 25zł . Warto inwestować głownie chodzi mi o ceny takiej modernizacji chciałbym sobie porównać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbek Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 (edytowane) Ja robię modyfikację podobnej obudowy i mogę Ci powiedzieć, że cena nie jest przesadzona. Za podobną osłonę bez malowania płaciłem około 60zł. Jak chcesz zobaczyć to zdjęcia są w moim worklogu - tylko na innym portalu. Nie wiem czy mogę podawać bezpośredniego linka dlatego by się tam dostać musisz wpisać w google: modyfikacja tt kandalf - pierwszy odnośnik. Edytowane 14 Lutego 2012 przez Qbek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 W armorze to by się przydało nowe okno bo seryjne jest tragiczne- wiem bo sam mam ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...