SamoSam Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 (edytowane) Witam niedawno oddałem na gwarancje moje sennheisery hd 555 (typowe dla tego modelu pęknięcia pałąków) jako że odzyskałem pieniądze poszukuje słuchawek w okolicach 400 zł które były by skokiem jakości w porównaniu do starych sennków będę głównie na nich słuchać muzyki (klasyczny rock) ale także od czasu do czasu odpalę jakiegoś fpsa. Słuchawki będą podpięte do komputera przez dźwiękówkę asus xonar dx lub ale to już naprawdę sporadycznie do jakiegoś przenośnego odtwarzacza wbudowany mikrofon może być ale nie jest niezbędny + wolał bym by nowy sprzęt był odskoczniom od firmy sennheiser edit: na innym forum bardzo polecają mi słuchawki AKG GHS1 co o nich sądzicie? Edytowane 6 Lutego 2012 przez SamoSam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Słuchawki Nauszne - Forum.MP3store.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamoSam Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Dzięki za link trochę czytałem i doszedłem do wniosku że jestem w stanie dodać to 100 zł do budżetu co sądzicie o AKG k242 hd? czy dźwiękówka je uciągnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...