Dedrix Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam otóż dzisiaj nabyłem Logitech Mk520.Jest jednak pewnien problem gdyż po podłączeniu sprzętu nie reaguje on.Jest dziwne także to ,że w biosie działa O.o.Próbowałem już instalować sterowniki nic nie daje.Byłem zareklmować w Media Markt ale u nich po podłączeniu wszystko działało sprawnie lecz oni posiadają Win XP a ja Win 7 co nie powinno być problemem a jednak tam działa -.-.Wymieniono mi na ten sam model ale dalej nie działa. Proszę o szybkie odpowiedzi gdyż mam tydzień na reklamację.Jeżeli nie oddam w ciągu tygodnia klawiatura musi zostać u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Tu My MK520 keyboard and mouse are not working rozumiem, że byłeś. Nie masz przypadkiem podłączonego odbiornika pod usb 3.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedrix Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) Dokładnie nie wiem gdzie 2.0 a gdzie 3.0 ale podpinałem we wszystkie możliwe wejścia USB. Tak ale nic z logitecha (strony) nie pomogło Edytowane 7 Lutego 2012 przez Dedrix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 3.0 to niebieskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedrix Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) Podpięte pod 2,0 I dalej nie działa -.-jedynie w biosie Edytowane 8 Lutego 2012 przez Dedrix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...