jazzman2150 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam! mam problem z nagrywanem w audia city przez miks stereo. Gdy nagram np pierwszą gitare podłączoną do komputra jest git Gdy chce stworzyc odzielną drugom scieżke z solówką, na tą drugą scieżke wskakują dzxwięki z pierwszej sciezki. obydwie sciezki powinny byc czyste a tak mi sie nie udaje przez co tracą na wartości. mikser wyłapuje dzźwieki nagrywane ale takźe odsłuchiwane Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voluu Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Masz nakopane w ustawieniach dźwięku. Daj screeny z zakładek dot. nagrywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek1010 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 ja takze mam problem z tym programem, otóż nagrywa jednoczesnie z mikrofonu i dzwiek z komputera. zalezy mi na tym zeby nagrywalo wylacznie z mikrofonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...