Skocz do zawartości
fotolancer

Laptop do 1200 zł filmy muzyka internet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich na forum to mój pierwszy post, piszę bo chciałbym zmienić laptopa - zakupiłem niedawno Tosnibę X-205 Sli1. Laptop jest świetny i poza wielkością mz nie ma wad, jednak właśnie ta wielkość powoduje, że szukam innego. Szukam laptopa 15 lub 16 calowego , najlepiej z matrycą matową (choć błyszczącą przeżyje również), z jak najlepszymi głośnikami jak na laptopa ( gdyby były klasy harman kardon 4.1 z mojej Tosi to byłoby mega), ważne by dało się swobodnie po internecie poruszać a czasem odpalić film w jakości HD ( niekoniecznie full), jedyna gra w jaką będę grał to pasjans ;), preferuje system win 7 professional (jako student mam go za darmo), nie wiem czemu ale lubię procesory klasy core 2 duo i chętnie bym tez taki posiadł. Pojemność dysku nie gra żadnej roli ( mam zewnętrzny 1 TB) i dobrze gdyby laptop był w stanie wytrzymać na aku ok 2 h, szukam od kilku dni na allegro ale ciężko mi znaleźc coś z miarę dobrymi głośnikami 9 i prosze nie piszcie żebym kupił zewnętrzne bo mam przy pececie x-530 a chciałbym żeby laptop był mobilny i nic do niego nie r=trzeba było podczepiać ). Czytałem trochę o głośnikach altec ale podobno się chowają przy harmanach. Stan wizualny kompletnie nie istotny, byleby sprawny technicznie. Poradzicie coś ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi