czarecki Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 Witam. Opiszę mój problem najprościej jak się da. Do zintegrowanej karty ACL888 mam podłączony amlituner przez spdif oraz analogowo telewizor/monitor(zielone wyjście) . Do tej pory wszystko grało jednocześnie i głośniki w TV oraz kolumny przez ampli. Niestety musiałem zrobić formata i po tej czynności muszę za każdym razem przełączać wyjście audio albo analog albo cyfra i gra albo to albo to. Wcześniej chyba nic nie musiałem kombinować i np. taki foobar sobie po prostu grał na dwóch urządzeniach - pisze chyba bo przyznam że nie pamiętam. Cholera mnie już bierze bo nie chce mi sie przełączać co chwile w foobarze output. Wie ktoś może jak to zrobić?? Może to była kwestia sterowników? W ustawieniach chyba juz wszystko ustawiałem włacznie ze zmianą próbkowania na te same częstotliwości. Będe dozgonnie wdzęczny za pomoc. Mam nadzieję, że wszystko jest jasno opisane Pozdrawiam Czarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...