humanoidal Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Właśnie przymierzam się do wymiany boxowego chłodzenia, niestety obudowa brutus 410 została zaprojektowana z ogromnym naciskiem na "kompaktowe wymiary". Mieści chłodzenie do 157mm, podczas gdy większość coolerów ma 158-160mm. Być może jest tak po to by zwiększyć sprzedaż chłodzenia fortis, które akurat się w niej mieści. Mieści się również Zalman Performa i to jest mój typ. Są jeszcze jakieś ciekawe alternatywy, które można polecić? Zastanawiam się również nad Thermaltake Contac 21. Zalman jednak jest o połowę droższy od niego. Pytanie czy nie odczuje tych zaoszczędzonych 5 dych na komforcie pracy. Zależy mi głównie na ciszy, mam i3-2120. Nie chcę dodatkowo dopłacać do pasty, więc dobrze gdyby ta w zestawie była dobrej jakości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Core i5/i7 - Sandy Bridge (LGA 1155) - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 100 Komputer (3 tys równe!) wybrałem sprzęt już - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Core i5/i7 - Sandy Bridge (LGA 1155) - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 100 Komputer (3 tys równe!) wybrałem sprzęt już - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Nie bardzo rozumiem. Contac 29 ani macho nie mieszczą sie w brutusie jeśli o to chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 mea culpa, z rozpędu przyjąłem, że pytasz o Contac 29. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zalman performa cichy nie jest nawet na minimum obrotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Kupiłem xigmatek loki za 50zł i cooler jest genialny. Przy prime95 cisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...