michalelo Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam. Wymieniłem obudowę tacens aquilo, ponieważ mnie denerwowała na nową brutus 310. Wszystkie podzespoły wyczyściłem, wszystko ładnie podpiąłem, na koniec wkładam kartę dźwiękową SB audigy 2 value i zonk;), karta nie wchodzi do końca slotu pci, ponieważ blokuję ją śledź opierający się już na obudowie ( w tym miejscu gdzie przykręca się śrubką karte). zdenerwowany/zaskoczony wygiołem trochę obudowę w miejscu wkręcenia śrubki i trochę śledzia na karcie ale nadal nie wchodzi do końca. kompa włączyłem karta działa, nie ma żadnych problemów jednak obudowa jest wygięta , niby to nie przeszkadza, bardziej martwi mnie czy może tak zostać? Na ostatnich(licząc od przod obudowy) ~2cm slotu pci karta nie wchodzi do końca, weszło około 85% ale nadal kawałek wystaje. Czy może tak zostać? Czy może to być wina obudowy? W tacensie nie było takiego problemu, dodam ze grafika siedzi tak jak powinna, płyta główna dokręcona na wszystkich dystansach. Proszę o odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Posprawdzaj ekierką czy buda trzyma kąty. Może jest gdzieś krzywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 (edytowane) Posprawdzaj ekierką czy buda trzyma kąty. Może jest gdzieś krzywa? Problem rozwiązany obudowa była skrzywiona a dokładniej blacha z tyłu do której przykręcona jest płyta główna. Wszystko wyprostowałem i audigy ładnie siedzi. Trochę za szybko chciałem złożyć i nie dopatrzyłem tego. Edytowane 25 Lutego 2012 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...