Majster Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zmieniłem sobie logo EPA biosu. Niby wszystko ok, ale nie mam pewności czy będzie wszystko działać poprawnie. RObił ktoś takie numery? Jak tam stabilność grzyba po wymianie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 to polega na podmianie części pliku biosu. jeśli chodzi poprwnie to będzie tak chodzić. JEDYNE ryzyko płynące z takiej operacji to możliwość błędnego zflashowania biosu (jak przy każdej podmiance) ale jeśli przy okazji podmieniasz bios na nowszy to ma to zalety praktyczne i estetyczne. to tak samo niebezpieczne jak zmiana tapety w windowsie. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Hehe... ja sie w to bawiłem kiedyś jeszcze na starym kompie... i nie wyszło :) Award Flash wymazał bios ale nagrać go już nie myślał :P Ale jak flash ci poszedł to nie bedzie problemów żadnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...