Gość marantz5003 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 witam podczas instalacji gry na końcu wyskakuje mi coś takiego.. wcześniej normalnie się instalowało gra to batman arkham city mam wersję bez patcha i muszę go instalować osobno ale przez ten błąd patch też się nie instaluję:( jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 W Win 7 .NET 3.5 jest preinstalowany... Jaki sys? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 (edytowane) windows 7 ultimated, jest zainstalowany 4.0 ale gra chce zainstalować 3.5 i wywala taki komunikat, wcześniej sie instalowało lub pomijało gdy była nowsza wersja a teraz jest taki błąd gra nie działa patch tez się nie da zainstalować odinstalowałem 4.0 i instaluje z widnows update na nowo. Udało mi sie zainstalować patch ale teraz gdy włączam grę wyskakuję taki komunikat Edytowane 12 Marca 2012 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...