xxx0r Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Słyszałem coś o jakiś "Juhibach", sa to jakies dobre procki ktore mozna podkrecac. Co kupic? Gdzie ? Jak ? Za ile ? No i najwaznijszcze -> Co dalej ? Jak to zrobic itp ? Bardzo prosze o pomoc w tej sprawie. Sam niestety nie moge poszukac bo mam malo czasu bo ostatnio caly czas jestem na delegacji. Jezeli tym postem w jakikolwiek sposob lamie regulamin tego forum to uprzejmie przepraszam, ale niestety nawet nie moge luknac do FAQ bo ide spac -> rano do pracy. Z gory thnx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 JIUHB faktyczne procki do krecenia, szczegolnie DLT3C 1700+, o którego juz trudno. Wszystkie procki na DLT3C sie dobrze kreca, ale po szczegoly to naprawde zajrzyj do FAQ. Wszystkie procki sa dobre, tylko jedne mniej a inne gorzej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 JIUHB faktyczne procki do krecenia, szczegolnie DLT3C 1700+, o którego juz trudno. Wszystkie procki na DLT3C sie dobrze kreca, ale po szczegoly to naprawde zajrzyj do FAQ. Wszystkie procki sa dobre, tylko jedne mniej a inne gorzej :D Nie zapomnij o DUT3C ktore tez sie bardzo dobrze krecą :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandoCENT Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Rzeczywiście - DLT3C 1700+ już ciężko dostać, ale radzę poszukac na Allegro - jest jeden sprzedający z Katowic (arkadiusznowak), który posiada jeszcze sporą ilość JIUHB. W czwartek kupiłem u niego dla kolegi JIUHB 0313SPMW i wiem, że kilka jeszcze takich ma. Człowiek jest pewny i sprawdzony - profesjonalista w każdym calu. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Najlepiej kupic jakis 1700+ DLT3C lub DUT3C te procki sie dobrze podkrecaja ( tylko dobry zasilacz i dobre chlodzenie ). Poszukaj w rodzinnym miescie albo na allegro!!! PS. Gosc poraz pierwszy ale sie wytlumaczyl i szkoda pisac SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 i tak dziw ze mu jeszcze nei skasowali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...