Pretorian Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 a jeżeli sie da to jak??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 mysle ze chodzi ci o "podkrecenie" transferu? jak to sobie wyobrazasz? :) przeciez port szeregowy ma max szybkos 115.200, zatem jest to taka szybkosc jak ma sdi. wiecej sie poprostu nie da :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 w poscie "Prędkośc sciągania plików na sdi" ktoś pisał że się coś da zrobić no ale skoro mówisz że nic to lipa :( :( :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 TAK !!!! W standardzie jest 115 czyli maxymalna predkosc COMa w PC. Można podniesc szybkośc ale jest potrzebny tylko szybszy COM zamontowany w kompie. Dokladnie o ile mozna podniesc nie pamientam ale wydaje mi sie ze 145 powinno sie udac. Problem jest i to spory z dostepnoscią dodatkowych portów na złączy PCI. Ale jak ci sie uda taki tupic to masz z miejsca 145 :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 TAK !!!! W standardzie jest 115 czyli maxymalna predkosc COMa w PC. Można podniesc szybkośc ale jest potrzebny tylko szybszy COM zamontowany w kompie. Dokladnie o ile mozna podniesc nie pamientam ale wydaje mi sie ze 145 powinno sie udac. Problem jest i to spory z dostepnoscią dodatkowych portów na złączy PCI. Ale jak ci sie uda taki tupic to masz z miejsca 145 :)) Sa np. w Komputroniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Ważne by nie kupić 115.200 tylko szyszy bo wolniejszy nic nie zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Komputronik faktycznie ma COMa na PCI tylko tajemnica jest jak szybko to dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Nie da rady podkręcić SDI bo to 115kbit jest zablokowane też u tepsy. Więc nic wam nie da to, że będziecie mieli szybszy port COM. To już było poruszane.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 hehe :) podkrecic zawsze mozna ... oblookaj ten terminal co masz go gdzies tam przy pc i poszukaj siakiejs niedokreconej srobki :P moze sie uda :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Hahahaha...Ja mam ISDN instalowany na PCI i zamiast stdrd 128 mam 916 a w trybie 2x mam 1,6 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Hahahaha...Ja mam ISDN instalowany na PCI i zamiast stdrd 128 mam 916 a w trybie 2x mam 1,6 :twisted: Gdzies juz to czytalem ! ale to byl kiepski kwas ! i nie tylko ja to stwierdzilem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Hahahaha...Ja mam ISDN instalowany na PCI i zamiast stdrd 128 mam 916 a w trybie 2x mam 1,6 Tak przy komunikacji modem-komp :) a nie modem-modem u providera...a to zasadnicza roznica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...