Skocz do zawartości
koven

Przejsciówka z 16mm -> 12 mm wąż

Rekomendowane odpowiedzi

w takim razie poprobuje naciagnac jak tylko przyjdzie z tym ze moje MJ 1000 ma prawie 19mm,ale zobacze co da sie zrobic i najwyzej pojde sobie do merlina:) choc jestem leniwy i wolalbym zamowic przejsciowke przez net ale niech i tak bedzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z ta nazwa to stycznosc mam duza juz od pewnego czasu tylko w tej chwili sesja nie pozwala mi jej zapamietac.Potrzebuje miejsca na inne rzeczy w glowie:) choc przydalo by dokupic troche pamieci i zamontowac jakies chlodzenie wodne bo juz dym przez uszy leci,a wtedy kto wie moze i dla Eheim'a znalazlo by sie miejsce:)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z ta nazwa to stycznosc mam duza juz od pewnego czasu tylko w tej chwili sesja nie pozwala mi jej zapamietac.Potrzebuje miejsca na inne rzeczy w glowie:) choc przydalo by dokupic troche pamieci i zamontowac jakies chlodzenie wodne bo juz dym przez uszy leci,a wtedy kto wie moze i dla Eheim'a znalazlo by sie miejsce:)))

popieram

mi tez się czasami wydaje że pasowało by jakie chłodzenie dla mojej głowy

i jaki dysk wsadzić co by nie zapominać nic i wszystko mieć w głowie :)

ja też chyba będę musiał się pomęczyć z tym węzem bo za niedługo kupuję tą pomkę PH802 i wąż12/16 więc czeba będzie przejściówki szukać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylem w melrinie i mam tylko zlaczke 15mm z oby stron i na dodatek miedziana wiec albo rozciagne 12mm i naciagne 16 i porzadnie przykrece(moze bedzie akurat pasowalo), albo bede probowal ta 12 rozciagnac i bezosrednio na pompke 19mm zakladal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi