G3SIK Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Witam ! Mam problem ze swoim ukochanym telefonem Samsung Omnia 2 . Ide sobie ze szkoły wszystko ładnie pięknie ,a tu nagle podczas pisania smsa tak mi sie jakby zawieszał dotyk i cały czas jest wciśniety np `backspace` i kasuje mi cały tekst napisany . Wróciłem do domu chwile poczekałem i sie uspokoiło , później znowu wyszedłem na dwór 5 minut nie mineło i to samo było . nie mogłem przesunać ekranu wejść w menu , przewijać menu tak jakby coś blokowało . Teraz już jakiś czas w domu siedze i nadal tak jest nic nie moge zrobić na ekranie o.O może ktoś wie co sie dzieje? czy to dotyk , czy windows ? sam nie wiem będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Mój brat miał podobnie ale w innym telefonie i była to wina wilgoci. Połóż telefon w cieple miejsce np. kaloryfer i spróbuj po jakimś czasie sprawdzić czy działa dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...