Esper Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witam, jak w temacie posiadam klawiaturę Digital Media Keyboard 3000 która między innymi posiada 5 klawiszy do których mogę przypisać dowolną funkcję. W standardzie od MS dostałem oprogramowanie IntelliType Pro które nie dość, że duże to ubogie w funckje? Przynajmniej ja nie znalazłem możliwości przypisania do skrutów czegoś innego jak programu. Mi zaś bardziej zależy na przypisaniu do tych klawiszy skrutów typu ctrl + c, + v z których czasem korzystam co drugie kliknięcie. Szperałem nieco w inernecie ale nie znalazłem programu który by mi w tym pomógł. Da się to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Panel sterowania > Klawiatura > Key Settings > wybierasz klawisz który chcesz skonfigurować > Configure... > Choose from a list of commands > Wybierasz co ci jest potrzebne. Komendy Copy, Cut, Paste, Undo i Redo są tam. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dzięki pomogło/zadziałało, choć niestety przynajmniej w przypadku mojej klawiatury te 5 pustych klawiszy nie ma opcji "choose from..." i musiałem zmienić znaczenie dwóch innych(w sumie i tak wygodniej mieć te klawisze na zewnątrz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...