Gość Atrus Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Howdy! Mialem mozliwosc grania na BenQ i mnie pozamiatal,jednak jako wieloletni uzytkownik monitorow iiyama mam proste pytanie czy iiyama ma jakis monitor zblizony parametrami do BenQ? Jesli tak to prosze o wskazanie modelu. XL2420T BenQ Polska - Sprzęt komputerowy Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atrus Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Sam sobie odpowiem i zostawie info dla potomnych. Zakupilem BenQ i mam chyba z czterdziesci martwych pikseli,jutro jade do Komputronika i zwracam go,tak sie wpienilem na BenQ ze nie interesuje mnie naprawa ani wymiana. Przestrzegam przed BenQ wszystkich,kupcie lepiej iiYama ktora oferuje i gwarantuje ZERO PIKSELI. Tym sposobem zakupie takie cacko: IIYAMA Polska ProLite G2773HS Dam znac jakie wrazenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...