Khal Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 (edytowane) Witam!! Planuje zakup głośników Logitech X-540!! Moje pytanie polega na tym czy zintegrowana karta Realtek HD Audio obsługuje głośniki 5.1!! Mam także problem ponieważ owe głośniki chciał bym podpiąć do lapka który ma tylko 2 wejścia (mini jack do głośników i drugi do mikrofonu) a głośniki mają 3x chinch!! co na to poradzić?? jakaś przejściówka czy coś w tym stylu i czy podłączając za pomocą przejściówki dalej będzie dzwięk przestrzenny?? i co myślicie o tych głośnikach?? za odp z góry dziękuje Edytowane 27 Maja 2012 przez Khal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlexTheWind Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Powinieneś dokupić zewnętrzną kartę muzyczną. Przejściówka spowodouje, że nie bedzie dźwięku przestrzennego. I chyba nawet na przejściówce nie podepniesz całego 5.1, a tylko 4.1. W każdym razie tylko zewnętrzna karta muzyczna Cie ratuje. Co do głośników, to zależy do czego mają być. Jeśli do gier i filmów, to w zasadzie mogą być. Tego typu zestawy potrafią zagrać zaskakująco dobrze. Jeśli do muzyki to zapomnij. Kup 2.1 lub 2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khal Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 A jak spisywało by się kino domowe podpięte pod hdmi albo usb. Może znacie jakieś fajne kina maks gdzieś do 500zł. Głównie chodzi o muzyke(audiofilem nie jestem) ale też filmy i gry;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...