Skocz do zawartości
MaKaR

kości twinmosa na m-tec

Rekomendowane odpowiedzi

d u p a w siriusie mają ostatnią kośc na m-tec 256 mb ale pc 400 a no to to ja już wogóle nie mam kasy a na 512 także jakie inne pamiątki dobre do oc polecacie tylko zeby nie zdechły tak jak te sajteki który szyły na 2,77 napięci jako pc 333 na tajmingach expert az je szlak trafi i teraz chodzą tlko na fsb 100 :-) ale ze mnie sadysta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam identyczne, chodzą jak w podpisie. Jak dla mnie rewelka :D :wink:

Ostatnio Kingstone to loteria - mozna trafic super jak kolega albo tragicznie :/ Sproboj poprosic sprzedawce zeby je przetestowal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim bardz i ja sie przylaczam do kolegi Makar'a z zapytaniem jakie kosci w moim przypadku 512/333 do 340 zł zeby synchro z prockiem uzyskac FSB 200 ?

Nie piszcie szukaj z tego wzgledu ze sytuacja od ostatniego walkowania watku o pamieciach ulegla troche zmianie chocby ze wzgledu na te TwinMos'y

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja na swoje mam tak 160 max nic wiecej nie wycisne bo msze rachunek z allegro opłacić a tak poztym jak sie nie opłaci rachunków po 2 upomnieniu to co robią

Blokuja mozliwosc sprzedawania.... chyba sie wkoncu wybiore zeby im zaplacic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja na swoje mam tak 160 max nic wiecej nie wycisne bo msze rachunek z allegro opłacić a tak poztym jak sie nie opłaci rachunków po 2 upomnieniu to co robią

Człowieku płać jak najszybciej!!!!!! Ja wisiałem 30zł i tak przez 3 miechy odsetki wyniosły 40zł!!!!! I przyszło do mnie pismo z ogólnoświatowej IZBY KOMORNICZEJ. Jak to zobaczyłem to tylko:o w <span style="color:red;">[ciach!]</span>e! A jak nie zapłacisz, to dadzą cI TAKIE odsetki, że twoja szczęka wytrze brudną podłogę!! Ponoć odsetki co miesiąc rozną 2 krotnie!!!!!!! Ja miałem przeje******** od starej, bo ona pierwsza otworzyła liścik. Jak chcesz poznać ten dreszczyk emocji:lol: to poczekaj. hehe

Radzę Ci dobrze, bo wiem czym grozi nie zapłacenie......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowieku płać jak najszybciej!!!!!! Ja wisiałem 30zł i tak przez 3 miechy odsetki wyniosły 40zł!!!!! I przyszło do mnie pismo z ogólnoświatowej IZBY KOMORNICZEJ. Jak to zobaczyłem to tylko:o w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>! A jak nie zapłacisz, to dadzą cI TAKIE odsetki, że twoja szczęka wytrze brudną podłogę!! Ponoć odsetki co miesiąc rozną 2 krotnie!!!!!!! Ja miałem przeje******** od starej, bo ona pierwsza otworzyła liścik. Jak chcesz poznać ten dreszczyk emocji:lol: to poczekaj. hehe

Radzę Ci dobrze, bo wiem czym grozi nie zapłacenie......

8O 8O 8O 8O

Ups ja juz im wisze kupe czasu... jutr drukuje ten przelew i ide placic. Dzieki za ostrzezenie !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra dobra w czwartek zapłace najpóźniej w piatek

ale panowie troche zboczyliśmy z tematu to jakie ramki tak do maximum 160 zł kupić oczywiście dobre do oc były ostatnio ywinmosy ale sie zmyły chyba kednak wezme te na elixirach zobaczymy co to jest macie jakieś rady

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra dobra w czwartek zapłace najpóźniej w piatek  

ale panowie troche zboczyliśmy z tematu to jakie ramki tak do maximum 160 zł kupić oczywiście dobre do oc były ostatnio ywinmosy ale sie zmyły chyba kednak wezme te na elixirach zobaczymy co to jest macie jakieś rady

Ja bym poczekał. Nie opłaca się brać elixirów. Te ramy to jest loteria. IMHO już lepiej dołożyć te 50zł i kupić GEILE PC 3200(z radiatorami)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to o czy własnie powiedziałes to geile pc 3200 czyli pc 400 z radiatromai i kosztują 336 zł w sklepie tweaka ej 150 + 50=200 nie 336, a tak poztym na co byś poczekał mnie uż szlak trafia nie wiesz czemu to patrz na podpis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...