Skocz do zawartości
KyCoL

Dla Jagged Alliance 2 fanow

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem maniakiem JA, tylko nie wiem jak przejsć część 2. Pochodzę troche po okolicy zdibęde prawie wszyskie miast, idę do Meduny a pałać królowwej pust tz straże są Dedriana nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde ja gram w JA2 od 2001 roku i przeszedlem ja chyba z 10 razy i dalej mi sie nie nudzi :mrgreen: grafa do [gluteus maximus] :!: ale grywalnosc chyba zadna inna gra takiej nie ma :twisted: deidranna jest na dole w bunkrze jak sie nie myle bendzie za polem minowym :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gram od poczatku 2000 i nie wytrzymam bez 2 godzinnej partyjki tygodniowo :>

Najbardziej lubie fun z 30 zolnierzamiw lesie, trzeba byc dobrze uzbrojonym bo wyzej [gluteus maximus] nie podskoczysz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje ulubione zajecie to:

1. podejsc do goscia na bliską odległość i przywalić mu serię z caws'a i podziwiać jak ta głowa sięrozpada na częsci... :twisted:

2. zaś podejsc do goscia i serie w brzuch azeby polecial w pizdu :mrgreen:

3. w Almie w tym calym centrum szkoleniowym secto na lewo od miejsca gdzie spotykamy conrada wpazyc tam i dac serie w te beczki i podziwiac jak goscie sie pala :twisted:

4. pujsc do san mony zayebac wszystkichi, rozdupcyc drzwi w burdelu i skoczyc do pokoju ale nie facetem ale babka :D zayebiscie to wyglada :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wolę takie akcje:

1.Ustawiam jednego gościa przy drzwiach, wywabiam kolesi ze środka i z shotguna w łeb :twisted:

2.Z bazooki, moździerza czy granata wysadzam ścianę budynku i wpadam do środka z zaskoczenia ;).

3.Chodzę sobie cichutko Shadowem albo Ivanem z maczetą i po kolei koszę wrogów :D

JA2 Rulezzzz..... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak mash palac deidranny to w jednym pokoju zobaczysh kominek moge co powiedziec to ten z lewej od tej srodkowej sali gdzie eliot dostaje w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l...

JA2 RuLeZz !! FoReVeR!! :twisted:

eee.. ludzie a moze by tak nowe forum dla maniakuf ja2 zalozyc 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko nie to.... Znowu pieprzną tryb 3D, super-hiper-ekstra-mega grafikę i <span style="color:red;">[ciach!]</span>o nie grywalność :evil: Gdyby nie HL2 to bym już nowego sprzętu nie kupował i dalej codziennie spokojnie grał w Transport Tycoona... :) :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie panowie - jestem zdania ze nie ma sie czego obawiac bo sirtech nie spieprzy roboty. Ja sobie nie wyobrazam zeby w tych czasach jakas gra 2d odniosla sukces. Poprostu 3d to juz wymog czasu i JA3 powstaje w tym trybie. Wyobrazcie sobie JA3 z grafika lepsza od warcrafta 3 - mi to pasi :D

Takze spokojnie i badzmy dobrej mysli.

PS Nie wiem czy wiecie ale Sirtech przez caly 2002 rok nie pracowal nad zadnym projektem, dopiero niedawno w tym wywiadzie Robert Sirotek przyznaje ze wraca do pracy i jak to powiedzial:

RPGDot: How are chances to see Jagged Alliance 3 one day?

Robert: Chances are excellent.

Hurray :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

falout 3 i ufo aftermach nadchodzi szykujmy się

ps a może już jest???

Aftermath niestety nie bedzie turowka :(

Bedzie w czasie rzeczywistym z mozliwoscia zapauzowania (co ala baldury). Bleee... juz mi sie nie podoba :evil:

IMO jak kazde ufo powinna byc zrobiona TBS.

Bardziej czekam na to

A co do F3 to polecam http://shamo.gry-online.pl/f3almanach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALA BARDUR TO MI SIE TEŻPODOBA NIE BĘDĘ TRACIŁ DNI Przed komputerem. ja pamiętam to fallouta 2 ciupałem 2 tygodnie i każdy sektor zwiedziłem na koniec gry mi się ona ładowała 3min.

Ps jeszcze nie grałem w F......3 nie wiem czemu pewnie out of time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi