xequo Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 A propo: sa jakies polskie strony poswiecone JA2? + UB? Szukałem i nie znalazłem :( sa www.jaggedalliance.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 najlepsza strona jaka znam to www.strategyplanet.com/jaggedalliance niestety po angielskiemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 najlepsza strona jaka znam to www.strategyplanet.com/jaggedalliance niestety po angielskiemu. no ale da sie skapowac o co hodzi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 tak się trzymacie tej brutalnej rozwałki, największe miodzio się robi magic'iem i Gusem. Gus ma Fn-Fal'a ze sprężyną, lunetka, laserkiem, i przedłużeniem loofy, i do tego nóż na bliskie dystanse, i nożyk do żucania. Takim najemnikiem potrafię przejść całą planszę bez pomocy innych. Co do tego dodastku to już bardzo dawno o nim słyszałem, był nawet download ale niedziałał :( chyba że to była jakaś wcześniejsza wersja ded..rulez forewer.. Stronki kiedyś były ale poumierły bo nikt już na nie nie wchodził niestety. Teraz nawet jak coś jest tu stare, bez aktualizacji :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 tak się trzymacie tej brutalnej rozwałki, największe miodzio się robi magic'iem i Gusem. Gus ma Fn-Fal'a ze sprężyną, lunetka, laserkiem, i przedłużeniem loofy, i do tego nóż na bliskie dystanse, i nożyk do żucania. Takim najemnikiem potrafię przejść całą planszę bez pomocy innych. Co do tego dodastku to już bardzo dawno o nim słyszałem, był nawet download ale niedziałał :( chyba że to była jakaś wcześniejsza wersja ded..rulez forewer.. Stronki kiedyś były ale poumierły bo nikt już na nie nie wchodził niestety. Teraz nawet jak coś jest tu stare, bez aktualizacji :( Taa.. Throwing Knives rzadza :D do tego Desert Eagle z tlumikiem i UV goglesi mozna caly sektor w nocy spacyifikowac jednym ludziem :) Gus jes dla mnie troche za wolny - stary dziad :] Moj dream team to Scully Shadow Magic Reaper Ivan - czesto tez Scope UC sie robi juz od roku! I jeszcze nigdy nie widzialem nic o downloadzie, to byl jakis pic na wode to co widziales. JA GALAXY jest aktualizowana! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Ja kocham te grę za akcje w stylu: jeden Shadow na mapie - 3pkt. życia i 25 wrogów :D Trzy godziny się męczyłem! Ale było warto :D Ehh... takich gier już nie robią :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Ja kocham te grę za akcje w stylu: jeden Shadow na mapie - 3pkt. życia3 punkty zycia to Shadow idzie spać... budzi sie jak go ktos opatruje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Ja kocham te grę za akcje w stylu: jeden Shadow na mapie - 3pkt. życia3 punkty zycia to Shadow idzie spać... budzi sie jak go ktos opatruje 8) Tzn. 3 pkt., ale był opatrzony ;). Tylko niestety potem kolega medyk ducha wyzionął, a on sam został... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Gus jest wolny ale skuteczny, nigdy niezawodzi. Z fanfala potrafi odstrzelić wroga z brdzo daleka. Kiedy zaczyna się podział na tury, jego powolne poruszanie się itak niema odbicia ponieważ ma po 25 punktów akcji. Do tego cechy wypsione na maxi przy zastawie jak podałem wcześniej jeden strzał zabiera mu 3ptk akcji przy dobrym witerze więc można zabić niekiedy 3 kolesi samym karabinem. A pozatym nigdy nawet jak wpakuje się w szambo niezawiedzie, nieraz się wkurzałem jak lunx ze strzelaniem na 100 pudłował w miejscach gdzie Gus trafiał przy minimalnym celowaniu. Mój action team w ostatnim ja2.5 składał się z Gusa, Stoggiego- (i właściwie tylko oni mordowali reszta nosiła tobołki), steryda, carla simmonsa, cougara, alkoholika, i niekiedy gastona. Kase brałem od zabitej betty i od handlarza z bronia- jedynie gus potrafił wycioągnąć od niego coś bez płacenia, reszta najemników uruchamiała pułapkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Tzn. 3 pkt., ale był opatrzony ;). Tylko niestety potem kolega medyk ducha wyzionął, a on sam został... :?a ten tego przeszedles to bez zapisu gry?? jesli tak to gratuluje taktyki mi sie udalo w sektorze powybijac wszystkich magic'em ale mial 30 pkt zycia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Tzn. 3 pkt., ale był opatrzony ;). Tylko niestety potem kolega medyk ducha wyzionął, a on sam został... :?a ten tego przeszedles to bez zapisu gry?? jesli tak to gratuluje taktyki mi sie udalo w sektorze powybijac wszystkich magic'em ale mial 30 pkt zycia :wink: Chyba ze dwa razy loadowałem, ale to nie było takie trudne, bo leżałem sobie na dachu z Dragunowem, a Shadow miał dość punktów akcji, żeby się podniesc, jakos strzelic i sie polozyc. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Niektórzy przechodzą grę na zasadzie sejwowania. Tzn. że jak spotka wroga i on zaczyna turę to szybko sejw. Dalej manipuluje co i jak i w razie jak mu się coś niepowiedzie to load i od nowa. W taki sposób można przejść całe Unfinished Business niezostając ani razu postrzelonym i ze 100% skutecznością trafień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Niektórzy przechodzą grę na zasadzie sejwowania. Tzn. że jak spotka wroga i on zaczyna turę to szybko sejw. Dalej manipuluje co i jak i w razie jak mu się coś niepowiedzie to load i od nowa. W taki sposób można przejść całe Unfinished Business niezostając ani razu postrzelonym i ze 100% skutecznością trafień.kazdy sposub jest dobry aby przejsc gre nie uzywajac cheatów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ale to można zaliczyć do cheatów- czyli oszustw. nieraz w grze jest tak że celując na maxa spudłujesz, dajesz lołda celujesz średniawo i... zdziwko bo wcelowałeś. Wtedy w grze niema taktyki tylko gracz patrzy kolejhno wszystkie możliwości aż do skutku- to bardziej przypomina lotto niż grę taktyczną. Pozatym wtedy gra jest zbyt łatwa, bo przy takich akcjach łupia FLO, która ledwie co wie gdzie pistolet ma spust może kosić kolesi jeden po drugim i siać zniszczenie niczym Gus czy Stoggie czy Cougar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 No to proponuje zagrac na Expert i sprobowac przejsc cos bez sejwowania ;) Po to jest quick save zeby korzystac, a z ta Flo to mnie nie rozsmieszaj :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ale to można zaliczyć do cheatów- czyli oszustw. nieraz w grze jest tak że celując na maxa spudłujesz, dajesz lołda celujesz średniawo i... zdziwko bo wcelowałeś. Wtedy w grze niema taktyki tylko gracz patrzy kolejhno wszystkie możliwości aż do skutku- to bardziej przypomina lotto niż grę taktyczną. Pozatym wtedy gra jest zbyt łatwa, bo przy takich akcjach łupia FLO, która ledwie co wie gdzie pistolet ma spust może kosić kolesi jeden po drugim i siać zniszczenie niczym Gus czy Stoggie czy Cougar. to czy trafish czy nie zalezy w JA2 od wielu czynników, zmeczenie najemnika, bron jaka trzyma, no i niekiedy moze mash szczescie ale u mnei tak nie jest ze gus nie trafi a flo trafi headshot'a :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Dobry tekst :lol: [/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Mehehe.. Ajwan jest bezbledny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 wlasnie tu jest problem bo ruskiego nie znam :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Niemówię ze niemozna sejwować bo bez tego niema bata- gry się nieprzejdzie. Ale zbyt częste (praktycznie przy każdej turze) sejwowanie niszczy całą zabawę i czyni rozgrywkę banalnie prostą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...