Sadman Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witam, nie bardzo znam sie na zasilaczach, mam pytanie czy zasilacz Tacens Valeo Smart 560 pociągnie takie konfiguracje jak: 1} Intel Core i5-3450 + Radeon HD 7850 + mATX + 2xDDR3 2) Intel Core i3-2120 + Radeon HD 6870 + mATX + 2xDDR3 Dodam że procesor jak i karta zostaną podkręcone, zalerzy mi na tym zsilaczu mam okazje tanio go kupić 160 zł, zwłaszcza że jst to zsilacz półpasywny. Specyfikacja Tacens Valeo Smart 560 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Za 160 zł to pewnie używka i tu pojawia się pytanie ile W "uciekło" od nowości. Na początku było ich 384 na obecnie najważniejszej linii 12V i tyle wystarczyłoby do zasilenia obu konfiguracji, ale nawet jeśli moc trochę zmalała nie powinno być problemu. Z OC procesorów i tak nie poszalejesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 (edytowane) To stara konstrukcja na średniej jakości podzespołach. a za tą cenę możesz mieć dużo lepszą używkę , i nowszą, przynajmniej technologicznie Edytowane 8 Czerwca 2012 przez Gerlath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam, nie bardzo znam sie na zasilaczach, mam pytanie czy zasilacz Tacens Valeo Smart 560 pociągnie takie konfiguracje jak: 1} Intel Core i5-3450 + Radeon HD 7850 + mATX + 2xDDR3 2) Intel Core i3-2120 + Radeon HD 6870 + mATX + 2xDDR3 Dodam że procesor jak i karta zostaną podkręcone, zalerzy mi na tym zsilaczu mam okazje tanio go kupić 160 zł, zwłaszcza że jst to zsilacz półpasywny. Specyfikacja Tacens Valeo Smart 560 Jeśli "pociągnie" to na styk bo typowy komputer w stressie potrzebuje ok. 300W a ten używany Tacens oferuje teraz pewnie niewiele więcej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...