borias60 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Cześć, zamierzam kupić HP Folio UltraBook 13 i5-2467M z dyskiem 128GB (wydaje mi się że w zupełności wystarczy) i 4GB ram. Mam pytanie o ewentualnie inny model który w podobnej cenie miałby nad tym przewagę. Już go oglądałem i wygląda OK - ale nie mogę znaleźć nigdzie opinii o nim (sensownych). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 (edytowane) Cześć, zamierzam kupić HP Folio UltraBook 13 i5-2467M z dyskiem 128GB (wydaje mi się że w zupełności wystarczy) i 4GB ram. Mam pytanie o ewentualnie inny model który w podobnej cenie miałby nad tym przewagę. Już go oglądałem i wygląda OK - ale nie mogę znaleźć nigdzie opinii o nim (sensownych). Miałem go przez chwilę w rękach i bardzo mi się spodobał. Wygląda niby trochę jak Pavillon ale jednak jest inny czytaj dużo dużo lepszy. To co mi się nie podoba, jak i w innych HPekach, to słaba i błyszcząca matryca. Pomyśl nad Asusem UX31E, myślę, że to może być lepszy strzał. Aha, jeszcze kwestia małej ilości portów USB - ale to chyba mankament wszystkich ultrabooków. Tu masz recenzję: Notebookcheck.pl: Recenzja HP Folio 13 Edytowane 15 Czerwca 2012 przez qhash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...