Grinch Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Witam, ostatnio sprzedałem Netbooka przez allegro. Przed wysyłką komputer był w pełni sprawny. Po otrzymaniu sprzętu kupujący mówi, że przy na ekranie ma coś takiego (patrz załączniki). Pisze mi, że nie jest to na powierzchni ekranu a "pod spodem". Komputer jest na gwarancji. Myślicie, że to da się zareklamować? Jeśli to martwe pixele to dosyć gęsto posiane? Więc powinni to przyjąć. Jestem pewny, zę laptop był sprawny. Jeszcze wysłałem kurierem aby sprawdzić komputer. Po dwóch dnia napisał mi, że ma coś takeigo i mu to przeszkadza, bo myślał że to brud i próbował to wyczyścić. Mogło to powstać przez zbyt mocne dociśnięcie matrycy jakimś przedmiotem? Edytowane 17 Czerwca 2012 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brosystem_pl Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Jeżeli laptop jest na gwarancji, to można spróbować reklamować,jednkak możłwie ze matryca została uszkodzona podczas transporty,wtedy jest to z winy użytkownika i gwarancja go nie obejmie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...