capitaan Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Witam Chciąłbym zakupić monitor Samsung LED 22 s22a300n. Zapoznalem sie z opiniami na jego temat z różnymi użytkownikami internetu. Chciałbym zapoznać sie z opiniami osób korzystających z tego forum. Monitor ten wydaje mi sie cenowo tani, gdy porównamy do niego inne modele, czy inne monitory z diodami (LED). Jedyną wadą o jakiej sie dowiedziałem to zbyt mały kąt nachylenia monitora - wg mnie jest to drobiazg. Bardziej ineteresują mnie jakieś wady ukryte które ten monitor może posiadać. Zastnanawia mnie skąd tak niska cena. Na allegro nowy monitor można dostać już od 350-400 zł do 550 Jeśli ktoś miałby ten monito i chciałby podzielić się opiniami na jego temat to zapraszam do dyskusji. pozdrawiam załączam jeszcze link z monitorem z aukcji allegro, mam nadzieje, że nie naruszyłem tym regulaminu. Nie widziałem nigzdie o tym zmianki :) MONITOR SAMSUNG LED 22 S22A300N BLACK (2411574609) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...