KawaiiPantsu Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Witam. A więc stałem się niedawno właścicielem klawiatury Steelseries Shift i mam mały problem ze sterownikiem, otóż obrazek klawiatury nie pokrywa się z jej klawiszami, jest to może śmieszny problem ale skutecznie utrudnia mi życie w programowaniu makr. Próbowałem wielokrotnie instalować driver zrobiłem też aktualizacje, a na czas instalacji wyłączyłem inne sterowniki/programy a nawet zaporę i antywirus reset kompa również był. Więc pomysłem żeby powiększyć obrazek klawiatury przez edycje w programie graficznym, lecz w folderze z sterownikiem żądnego nie znalazłem, na koniec przyszedł mi do głowy pomysł zmiany pliku przy pomocy notatnika, tutaj tez poległem nie znalazlem odpowiedniego pliku i jak na razie nie zanosi się żebym go odnalazł No wiec proszę o jakąś poradę w tej kwestii szczególnie jeżeli ktoś się już spotkał z takim problemem (w co wątpię ;)) Tak to mniej więcej wygląda : Edytowane 26 Czerwca 2012 przez KawaiiPantsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...