jadzka Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam, mam pytanie dot.ustawienia kierownicy w grze Colin Dirt 2 mianowicie posiadam kierownice Tracer Professional Carbon Tracer i w tej grze kierownica jest zbut czuła! Lekko skręce w lewo np. na kierownicy o 5-10 cm a auto skręca o jakieś 180 stopni. W ustawieniach kierownicy mam już przełączone na najniższą czułośc (jak była np.średnia to auto obracało się się o jakies 360 st.). Mam problem z ustawieniem: saturacji kierownicy martwa strefa kierownicy liniowosc kierownicy martwa strefa gazu martwa strefa hamulca saturacja hamulca Nie wiem co oznaczają poszczególne elementy i jak je ustawic zeby normalnie zagrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Dla każdej kiery będzie inaczej ale musisz pobawić się saturacją i liniowością. Przesuwasz i testujesz. Na początek sprawdź saturację na ok. 65% Sprawdź zmiany i daj liniowość np. na +3 Sprawdź zmiany itd. ps. Na forum GRY obowiązuje reguła 1 gra = 1 temat. Zanim założysz nowy temat o grze sprawdź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...