sebagd Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam, zastanawiam się nad kupnem monitora do komputera (słaba grafa) oraz do xboxa 360. Dużych wymagań nie mam, więc zdecydowałem się na wydatek około 400zł (+/- 50zł). W tej cenie to tylko 19-20'', chyba, że coś używanego, choć wolałbym nówkę. Z polecanych zestawów zainteresowałem się tym, tym i ewentualnie tym (cena:( ) ? Może polecicie coś zupełnie innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Najlepszy byłby chyba BenQ G2222HDL, niewiele droższy od BenQ G2020HD, a o 2 cale większy i z podświetleniem LED. Będzie się pracować na nim znacznie lepiej, niż na jakimś 19-20". 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebagd Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Dzięk, monitor jest u mnie już tydzień i spodobał mi się bardzo, oprócz słabych kontów widzenia do niczego innego nie da się przyczepić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...