PogromcaSS Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 (edytowane) Witam. Ostatnio zakupiłem mysz logitech g300. Posiada ona 9 programowalnych przycisków z ktorymi mam problem. Otóż posiada ona specialne profile do gier z ustawieniami lecz nie ma ona ustawień do gry League of Legends pod która chciałbym ją zaprogramować. Chciałbym uzywac dwóch klawiszy na myszy (g5 i g7) jako spelle oznaczone na klawiaturze jako (d i f). Ustawiłem to z programie, włączyłem gre i nie działa. Czy ktos z tego kiedys korzystał ? Proszę o pomoc i pozdrawiam! Edytowane 6 Lipca 2012 przez PogromcaSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3ex Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 Why aren't the button configurations I made in the Logitech Gaming Software working correctly in my game? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PogromcaSS Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Niby dzisiaj zadziałało ale po kilku minutach znowu nic :. Dodam że np. jak najade na czat i wcisne na myszy to pisze te literki ale tych skilli nie uzywa. ( choć raz użył). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3ex Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 A przerobiłeś te wszystkie punkty z linka, który podałem? To co piszesz wskazuje na to, że nie masz zablokowanego profilu i jakaś inna aplikacja coś miesza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...