mattis21 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Witam mam taki problem, otóż przy odpalaniu laptopa w czasie ładowania windowsa pojawia się Blue Screen.Chce zainstalować Windowsa XP, ale nie moge gdyż wyskakuje mi że "Instalator nie znalazł żadnych stacji dysków twardych zainstalowanych w tym komputerze". Co mam zrobić ? Laptop to Fuijtsu Siemens. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Włącz w biosie tryb ide (kompatybilny) dla dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 A jak nie ma to: -zintegrowac sterownik z instalką(np nlitem) i wypalić na cd (lub instalowac z pena) -zdobyc flopa na USB i podac podczas instalacji sterownik z dyskietki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...