GilbertŁ Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 No właśnie poczytałem na ten temat i wybrałem jednak Artic Cooling MX-2, jak napisałeś. Największe wydajności osiągaja pasty ciekłe np. LiquidPro, ale ciężko się je nakłada, mogą przewodzić prąd i wylać się poza procka po założeniu coolera. MX-2 jest jedna z nawydajnieszych bezpiecznych past i jest najczęściej wybierana, widziałem pare podobynch opcji, że w testach te pasty wypadało do 2 stonpi lepiej od MX-2 ale podstanowiłem, że postawie na sprawdzone i będę kombinował dla 2 stopni :) Zamówiłem już Macho i tą MX-2 :) Jutro lub po jutrze ma przyjść :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GilbertŁ Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Jeszcze takie pytanko do tego i7 3700K są jakieś sterowniki/optymilizatory? bo ja nic nie dostałem w pudełku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Jeszcze takie pytanko do tego i7 3700K są jakieś sterowniki/optymilizatory? bo ja nic nie dostałem w pudełku Nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopler Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Po co zasilacz 780W? Nawet Core i7 920 @ 4GHz i 5870@1100 i to wszystko przy chłodzeniu wodą (pompa swoje cięgnie) + 3 dyski talerzowe nie potrzebuje takiego zasilacza... Spokojnie 550W wystarczy i to z zapasem ponad 100W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...