spider3k Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Witam, mam taki dziwny problem mianowicie założyłem sobie internet z Vectry i internet jest po kablu na każdym komputerze jednak gdy podłączam kabel do routera to internetu nie ma. Próbowałem wszystkich możliwych opcji z klonowaniem adresu MAC jednak nic to nie daje. Router to jakiś no name tj. micradigital modem ADSL z 4 portami rj45 i antenką wifi. Internet jest po kablówce który idzie do modemu Vectry i z tamtąd idzie kabel LAN (wtyczka rj45). Wcześniej miałem na min Netie około 4 lata. Macie jakieś pomysły? Edytowane 1 Września 2012 przez spider3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Potrzebujesz router DSL czyli taki, który ma port WAN jako rj45. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider3k Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Właśnie wróciłem ze sklepu z takim routerem i działa. Dzięki za odpowiedź chociaż doszedłem do tego wniosku troszkę wcześniej. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...