Skocz do zawartości
sopel30

laptop ~2500 na studia

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, wybieram się właśnie na studia na Politechnikę Warszawską (mechatronika) i przymierzam się do kupna laptopa. Oprócz codziennego użytkowania będzie mi on także potrzebny do takich programów jak autocad czy matlab. Często oglądam filmy i seriale, ale z tym to chyba sobie większość komputerów poradzi Dołączona grafika Oprócz tego czasem lubię pograć, także chciałbym żeby nie było problemów z nowymi grami. W związku z cadem interesuje mnie 17 cali. Najlepiej żeby był bez systemu - z tym nie ma żadnego problemu. Dysponuję 2,5 tysiąca zł i chciałbym się w tej kwocie zmieścić, ale jeśli dołożenie trochę więcej pozwoli na coś rzeczywiście lepszego, to też przemyślę taką opcję. Z góry dzięki za pomoc i propozycje Dołączona grafika

To co do tej pory wypatrzyłem to : http://www.skapiec.p...755625#from1215 - chyba wersja z 6gb ramu by była w porządku

Czy coś możecie mi polecić i co sądzicie o tym modelu?

Edytowane przez sopel30

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam na forum. W kwestii laptopa,to powyższy model Lenovo ma 17 cali dokładnie jak chciałeś,konfiguracyjnie także prezentuje się bardzo przyzwoicie- masz procesor i5 oraz grafikę nVidia GeForce GT 630M. Pójdzie Ci spokojnie kilka nowszych tytułów,dobry wybór.

Edytowane przez eMPOINT_pl
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi