UfoK Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Wiem że tematy dotyczące aparatów cyfrowych przewijały się na forum z milion razy, ale niemogłem znaleźć informacji dotyczących modeli które mnie interesują. Jako że w tematyce aparatów jestem raczej mało obeznany. Proszę o opinie dotyczące tych dwóch aparatów. Który z nich jest lepszy. Który powinienem kupić. Kodak LS 4300 Minolta Dimâge E223 Jeśli ktoś ma jakieś inne typy w podobnej cenie, chętnie też się o nich czegoś dowiem. Za wszelkie opinie z góry dziękuje. Pozdrawiam UfoK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Panowie naprawde nic niewiecie na temat tych aparacików. Musze się jeszcze dzisiaj zdecydować. Więc prosiłbym o jakąś pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czacha Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Wybierz w tej Cenie Canona badz Olympusa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Polecam Canony, sam mam PowerShot S50 i robi piękne zdjęcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Dziękuje za wszelkie odpowiedzi. Jako że wyboru musiałem dokonać dzisiaj. Zdecydowałem się na prędce na Minolte. Mam nadzieje że się nie zawiode. Nie lubie kupować "kota w worku", ale stało się. Jak go otrzymam to podziele się wrażeniami z jego użytkowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...