Dankoo!! Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Witam. Mam zamiar zakupić nowego laptopa głównie do grania. Szukam czegos takiego: Cena: ok 2,5 tys (2,6 max) Matryca: 15-17 Procesor: i5 Karta graficzna: no i tu problem kompletnie nie wiem jaka chciałbym o ile to możliwe coś lepszego od gt540m. Mam do tego jeszcze jedno pytanie czy Acer z gt640m to dobry wybór? Czy karta spełni swoje zadnia? A i czy Acer dalej robi kichę z laptopami jak to było jakies 4 lata temu? Pozdrawiam:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMPOINT_pl Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 KIlka lat temu fakjtycznie można było czepiać się co do jakości,ale teraz laptopy Acera są w porządku. Zarówno na GT540 jak i GT640 pójdą Ci nowsze tytuły gier,jednak po jakimś czasie może być problem z ich przegrzewaniem się,laptopy z regułły nie są do gier,więc oszczędzaj je pod tym względem. Polecałbym MSi GE620X- ale to już wyższa półka cenowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...