Skocz do zawartości
grass

zintegrowany dzwiek

Rekomendowane odpowiedzi

wiec zlozylem koputer koledze na takiej samej plycie jak moja ga-7va i sa jakies dziwne jazdy ze zintegrowanym dzwiekiem ALC650 ... w niektorych grach slychac trzaski ale to pikus w porownaniu z filmami divx tak po ok godzinie filmu dzwiek zaczyna przycinac chwile potem obraz probawalem juz wszystkich sterow tych od realteka i gigabyte i nic ciagle to samo ... po restarcie kompa wszystko wraca do normy po wlozeniu sblive wszystko jest ok ale nie zostawie mu mojej dzwiekowki ... juz kiedys tak mialem na ecs i nowe stery pomogly a tu nic ... reszta jego sprzetu to a2100xp 256ddr gf440mx barrakuda 40 BG 7200.7 ... pozatym dzwiekiem wszystko stabilne i dziala cacy ... pomocy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec zlozylem koputer koledze na takiej samej plycie jak moja ga-7va i sa jakies dziwne jazdy ze zintegrowanym dzwiekiem ALC650 ... w niektorych grach slychac trzaski ale to pikus w porownaniu z filmami divx tak po ok godzinie filmu dzwiek zaczyna przycinac chwile potem obraz probawalem juz wszystkich sterow tych od realteka i gigabyte i nic ciagle to samo ... po restarcie kompa wszystko wraca do normy po wlozeniu sblive wszystko jest ok ale nie zostawie mu mojej dzwiekowki ... juz kiedys tak mialem na ecs i nowe stery pomogly a tu nic ... reszta jego sprzetu to a2100xp 256ddr gf440mx barrakuda 40 BG 7200.7 ... pozatym dzwiekiem wszystko stabilne i dziala cacy ... pomocy

cos jakby sie dzwiekowka przegrzewala :?

nie masz ty za cieplo w budzie :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nic nie jest podkrecone ... dma oczywiscie wlaczone ... nic sie nie przegrzewa proc 38 stopni reszta mniej ... na ecs mialem kiedys identyczne obajwy i stery pomogly a tu [gluteus maximus] ... mozna jakos zwiekszyc bufor pamieci dla karty zintegrowanej albo cos w tym stylu bo moze cos sie po tej ok godzinie filmu zapycha lub sam niewiem moze plyta uwalona jest ale zaden serwis mi jej nie wymieni bo jak wlacza to wszystko bedzie ok ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...