Adriian Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) Tak jak w temacie poszukuję laptopa do 1700 zł. Na razie znalazłem takie coś http://www.technotop.../Show/id/25330. Proszę o opinie lub inne propozycje. Oczekuję: - procesor najlepiej i3 - 4 gb ram - wi-fi b/g/n - w miarę komfortowa praca - dobre wykonanie - matryca ok 15' - nie wiem czy w tej cenie jest to możliwe, ale byłoby miło gdyby posiadał wbudowany bluetooth - może być bez systemu - przeznaczenie internet office filmy czasami jakaś starsza gra lub fifa (ewentualnie mogę obejść się bez gier) Będę kupował przez internet Edytowane 15 Września 2012 przez Adriian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriian Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Jestem nowy na forum. Zarejestrowałem się, aby otrzymać szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...