Paczkusny Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Witam serdecznie! Jak w temacie. Poszukuję monitora z tunerem telewizyjnym, mile widziany 27 calowy. Jeśli chodzi o wbudowany tuner wiem, że bywa różnie, więc jeśli ktoś ma do polecenia jakiś osobny, okazały to byłbym bardzo wdzięczny, Z góry dziękuję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianqwer Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Tu mam jakieś dwa: http://www.morele.net/monitor-led-lg-m2780d-pc-z-tunerem-tv-30-dni-bezplatnej-gwarancji-na-badpixele-355334/ http://www.morele.net/monitor-led-lg-m2780d-pz-z-tunerem-tv-30-dni-bezplatnej-gwarancji-na-badpixele-356051/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczkusny Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Hmm dzięki za propozycje :). Jeśli ma wbudowany tuner DVB-T, to normalnie mogę podłączyć satelitę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianqwer Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Satelitę? Chyba raczej antenę do naziemnej :) (do analogowej w zasadzie też - wejście to samo). Bo do satelity to w każdym TV trzeba mieć dekoder :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczkusny Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 No właśnie o to mi chodzi. Nie do końca nadążam za technologią :P. Mam dekoder i teraz pytanie czy bez problemu mogę podpiąć do każdego, czy tylko z wbudowanym tunerem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianqwer Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Czytałem na różnych forach, że zwykły monitor z przejściówkami i dekoder mogą nie dać obrazu (jest sporo tematów że to nie działa). Ale trafiłem też na takie posty w których ludzie twierdzą że u nich działa. Przyczyną działania lub nie mogą być np. ilość Hz od jakiej monitor "daje obraz ", HDCP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczkusny Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Dzięki za wyjaśnienie ;). Ale jest jeszcze jeden drobny problem. Monitory mają tylko jedno wejście HDMI. A zależałoby mi na tym, żeby dekoder wraz z kompem był podpięty pod HDMI. Więc wchodzi w grę niepewny rozdzielacz, bądź monitor z tunerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...