Invers Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Witam kupiłem sobie zastepczego laptopa (Asus A52F) i mam z nim pewien problem otóż nie działaja przyciski FN+ F10,F11,F12 czyli nie moge wyciszyc glosu podglosic ani calkowicie wylaczyc system Win7 64 bity ,prosze o pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Pewnie nie masz zainstalowanych wszystkich sterowników do tego komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invers Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 a moge prosic o dokladny link do tych sterow bo ja juz szukalem wczesniej i nic ;/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invers Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 @Refresh pomoze ktos ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDadosz Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 http://pl.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K52F/#download , dokładniej "ATKACPI driver and hotkey-related utilities" w zakładce utilities. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invers Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 POMOGŁO !! Wielkie dzięki ! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...