sepic Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 Witam, Mam problem ze swoim acerem 5755G. Mianowicie jak spojrzycie na wyniki z benchmarku 3d mark Vantage, to wyniki znacznie odbiegaja do podobnych konfiguracji (mój wynik P2525). Wiem ze taktowanie karty graficznej jest niższe, ale wątpię żeby miało to dwukrotne przełożenie na wynik. Będę wdzięczny jakbyście mogli rzucić okiem na wynik: http://www.3dmark.co...80/3dmv/4308963 przy kolejnym teście procesor został rozpoznany prawidłowo, jednak wynik był jeszcze gorszy. laptop podczas testu caly czas był podpięty do prądu. może ktoś z was będzie miał jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriian Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 Może mimo podłączenia zasilania masz włączony tryb oszczędzania energii albo coś w ustawieniach karty np pomiędzy jakość/wydajność-czas pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sepic Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Włączony tryb to high performance. Odziwo bo odłączeniu baterii 3dmark vantage pokazal ok 1600 pkt ;/. Postawiony świerzy system, aktualne sterowniki nvidia - nie wiem co jeszcze sprawdzac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sepic Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Przed chwila wykonalem test na swoim laptopie po odpieciu monitoria /opcja rozszerzenia ekraniu/ i o dziwo wynik jest poprawny. Czy to możliwe ze podpięcie monitora dodatkowego az tak bardzo zmniejsza wydajność? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...