DaRed1350 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Otóż mam problem jest taki że system czyta penda ale nie mogę sterować zawartością! (w "Menadżer Urządzeń" jest a w "Mój Komputer" go nie ma) Z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 A ja go wcale w Twoim systemie nie widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRed1350 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 "Urządzenie pamięci masowej USB" dodam że jak wyjmę pendka to znika z listy i no to że u mojego kolegi działa bez problemów! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Spróbuj zaktualizować sterownik. Pen powinien się pojawić w "stacje dysków". Zerknij też w "zarządzaniu dyskami", może nie ma przydzielonej litery. Sprawdzałeś wszystkie gniazda usb? Edytowane 28 Września 2012 przez Leon166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRed1350 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) Pendek jest w "stacje dysków", aktualizacja stera nie pomaga, w "zarządzaniu dyskami" go nie ma. We wszystkich gniazdach reaguje tak samo. Gdy naciskam aktualizuj sterownik wyświetla się że jest zainstalowany najnowszy a na pierwszej zakładce pisze "Brak zainstalowanych sterowników tego urządzenia." Temat do zamknięcia!! (Odinstalowałem stery i zainstalowałem jeszcze raz :D) Edytowane 29 Września 2012 przez DaRed1350 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Wejdź na "stacje dysków", kliknij prawym na tym penie i wybierz "odinstaluj", potem kliknij prawym (obojętnie gdzie) i wybierz "skanowanie w poszukiwaniu zmian sprzętu". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...