MasterWeb Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 witam mam kartę graficzną HIS RADEON HD 5770 3 X MONITORY -HP L2045W -HP S2031A -ACER X203H MAM DO WSZYSTKICH 3 KABLE DVI , DISPLAYPORT (PRZEJSCIÓWKA) 2 X HDMI PODLANCZAM WYKRYWAJĄ SIĘ WSZYSTKIE JEDNAK NIE MOGĘ ICH RAZEM ODPALIĆ ? Pomocy ? co mam zrobić! każdego podpinam tak: 1 pod DVI > DVI DO KARTY 2 pod DVI > DVI do karty 3 z Kabal DVI na koncu HDMI > przjeciówka pod DP i do karty. wykrywa 3 mon. jednak mogę skać sobie po trzech jednak nie moge zał. ich wszystkich jak to ustawić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Jaki windows ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterWeb Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 http://www.youtube.com/watch?v=coUaeSkpzbA&feature=youtu.be windows sev x64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Potrzebna ci aktywna przejściówka z displayport do dvi, bez tego to nie ruszy a te przejsciówki są drogie, kosztują ok 100zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterWeb Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 wlasnie widziałem filmik, kur^ wsadziłem tyle kasy w takie przkesciwki podaj mi link do takiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 http://allegro.pl/listing.php/search?category=0&change_view=1&order=p&sg=0&string=displayport+aktywna Wybierz sobie jaką chcesz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterWeb Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 kolego. Na pewno to pomoże ? bo ta co kupiłem to kosztowała zaledwie 50 zł, nie wiem czy nie lepiej kupic lepsza kartę, jaka obsłuży bez takicg czarów flex ? jeszcze jedno czyt to musi byc na dvi ? a nie może byc aktywna ale pod HDMI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Pomóc pomoże a w przypadku radeona i eyefinity większość kart wymaga takiej przejsciówki lub monitora z takim złączem. Tu masz bez : http://www.hotfix.pl...yport-n4148.htm Edytowane 3 Października 2012 przez łopian 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterWeb Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 pomogłeś, nakierowałeś, można zamknąć. He anwet ostrzeżenie dostałem ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...